Tuesday, March 8, 2011

Strandhäng - Basecamp Sweden

Upp earlybirdy för frukost och ett tidigt besök på Saver's. Vi är usla på att göra några roliga fynd där men räknas det att vi försökt?

Vi gjorde något vi alltid gör med bra resultat. Fikar. Till och med precis före lunch. Vi sladdade in på Krispy Kreme i Kahului och tittade helt oberört på när dom laddade munktillverkningen för ny omgång. MINST 100kg fett av högsta kvalitet rakt ner i.... oljebadet.

Ren hälsomat för oss GI fantaster om man bara kan bortse ifrån den lilla lilla mängden socker dom adderar. Vi pratar doughnuts! Det blev en chocolate-iced och sprinkled-chocolate-iced. Två cappucinos och ner till Kanaha för att kolla läget på stranden.

Gurra med familj dök upp på stranden och veckan kommande prognos diskuterades.

Vi tog ett bad, byggde sandslott och tog det lugnt. Energin från munkarna och kaffet var redan slut och vi tog året första besök på Marcos bar&grill. Helt OK. Missat samtal ifrån C&M&N och hjärtat hoppade till. Var dom redan ute på vattnet... Alla kvickt in i bilen och tillbaka till stranden. Nix, fortfarande inget vidare. Nu hade även N&L anslutit på våran gräsplätt och vi intog officiellt basecamp Sweden.

Resten av dagen hängde vi kvar på Kanaha med lite halvdant väder med allmänt surr och sedan hem till huset igen.

Kameran stannade i väskan.

Det vankas ialla fall surf närmsta veckan. Planerna för morgondagen känns lite osäkra. Blir det så mycket vind och bra vågor resten av veckan kanske man skulle stilla till sydsidan och testa att snorkla med V.

1 comment: