Monday, February 2, 2009

Kapalua med sol och snorkling

Så kom vi i väg rekord tidigt för en dag på stranden. Jag funderar på att starta en "Maui guide tour" rörelse här på ön, man har ju några år på nacken.... Så jag koordinerad ihop hela ligan som anlände på stranden samtidigt ifrån tre olika utgångspunkter på ön. Haiku, Paia och Wailea. Och inte fick man någon dricks!! :-) Vi var på Kapalua 2007 när V var 2.5 år och han påstog sig känna igen stranden när vi kom fram. Kapalua är ett stort resort område och ligger superfint på västsidan med lite anorlunda natur. Typ granskog eller kanske lärk tror Foppa. Superfint. Glömde att ta ett kort på det... Får stanna nästa gång.


Efter att ha badat och käkat lunch några timmar så tog jag och Foppa en kort timeout och smet bort till klipporna och snorklade en timme. Minst 20 meters sikt och vi såg massor av fisk och revformationer. Bäst var nog bläckfisken som simmade ner och gömde sig bland korallen. Snacka om "kamoflage". Dom byter ju färg så att dom smälter in mot bakgrunden... Supercoolt.. (Vet inte om det passar en 33 åring att slänga sig med supercoolt men det dök upp som första ord så).

Och... Jag glömde den lilla vattentäta kameran... Orutinerat!

Kaffe på starbucks och en promenad i Lahaina där vi åt bästa pizzan på Maui. Helt obegripligt att ALLA restauranger har en skylt "Voted best **** on Maui". Pizzan var faktiskt riktigt bra och satt som en smäck. Rullade till bilen och sedan vidare hem.

Några bilder i Lahaina...


Foppa påstår att detta är hans riktiga skratt...

L kommer med på bild idag!

V hittade en ukelele som han "inte kunde mostå". Han rev omeddelbart av en Robban Broberg visa som han skrev ihop på stående fot. Exakt vad den handlade om klurade vi inte ut... Men så brukar det ju va med Robban Broberg låtar :-)

No comments:

Post a Comment