Saturday, February 14, 2009

Kanahadag 1

Surfdag: Kanaha
Segel: 5.3 + 4.7
Bräda: Mistral
Vågor: 1,5 meter
Tid på vattnet: 3 timmar
På vattnet: Jag & Foppa


Inte mycket hände denna dag. Vi stack till Kanaha rätt tidigt och jag & Foppa fick nästa 3 timmar på vattnet. Blåste rejält men dåliga vågor så jag körde lite bakåt träning. Usel utdelning då det var svårt att hitta bra ramper. Riktigt stökigt och inte mycket bättre än dagen innan på Spreckan. OK varmt vatten och windsurf i shorts är väl aldrig fel men har man väl fått smak på stora vågor så blir det inte riktigt samma sak med vindvågor...

Hela svenskgänget samlat på stranden så det blev en del skitprat innan vi drog hemmåt.

Lite pasta till middag med italienska salcicia korvar... E Special Pankaka med jordgubbar och grädde till efterrätt och dagen avslutades i dur :-)

Just det! Vi gjorde en sen spontanutflykt till Kihei igår för att kolla på solnedgången och äta lite plockmat med rödvin. Var det tänkt. Ibland blir det inte som man planerat. OK nu var det inte planerat utan vi kom iväg ganska sent och vi hann varken köpa plockmat ellet rödvin utan det blev MC'donkan.
Inte så viktigt vad vi äter. Allt smakar ju bra till en fin solnedgång i solen. Nästan lite stressade när vi parkerade vid stranden och småsprang ner till stranden. Solen höll på att gå ner. Samtidigt med telefon i handen för att koordinera Foppa som kom lite på efterkälken. Vi hittade en "jättebra" plats i slutet på stranden lite i lä för den starka vinden. Det var faktiskt lite kallt. Några snubbar kom fram och påpekade att vi satt oss precis under ett par palmer med kokosnötter dinglandes ovanför. Inte bra. Googlade fram att 150 dör varje år av "kokosnöt i huvudet döden". 15 gånger fler än av hajar!

Vi flyttade på oss. Foppa anslöt. V tjatade att han frös. Vi frös allihopa. Tillbaka till bilen efter att vi kastat i oss våra hamburgare och åkte hem igen. Ingen höjdare! Smile - Your on Maui!

No comments:

Post a Comment