Sunday, January 18, 2009

Storm på ön

Storm på ön! Skolorna och alla parker avstängda!
Visst låter det allvarligt?

Som vilket svensk höstdag som helst skulle jag säga men OK, det var lite dåligt väder och KALLT!!! Minst 25 grader! Burr :-)

Hade hoppats på en kopia av gårdagen men det ville sig inte. Några hann ut på Hookipa på morgonen innan någon bestämde sig för att införa "undantagstillstånd". Vi hörde rätt tidigt att man valt att stänga skolorna och blev än mer upplysta när Foppa ringde och berättade att han motats bort ifrån Kanaha beach park av två rangers. "It's closed and there is nothing here to see". Precis som ur en Hollywood rulle där polisen just spärrat av en crime-scene.

Vi gjorde som vi alltid gör om vädret är lite dåligt, åker till sydsidan, till Lahaina.

Gjorde inget speciellt, köpte ett par nya boardies som precis kommit in på Billabongs affär. Supernice. Nu skulle jag ju tagit ett kort men då hade bloggen snart fallit under kategorin modeblog och .... Nope.

Vi hann även med en lunch på Bubba Gump vid havet och beställde två Shrimpers Heaven samt en Pepperoni-pizza till V. Shrimpers Heaven är lite av en favo. Olika räkor i alla dess former. Ruskigt gott ... och onyttigt. Vädret i Lahaina var helt OK. Dagen avslutades med glass innan vi stack hem igen.

Foppa hade surfkris och ringde ett par gånger för att beklaga sig över det uteblivna surfet.. Hmm han har ju bara varit här en dryg vecka så den svenska stressen har inte hunnit ge med sig... Det löser sig nog om ett par dagar.

E har börjat med en störtskön min. Hon ser ut som en gris och lutar huvude bakåt och garvar. Bilden är tagen lite tidigt men med lite fantasi så.


Bild på en park i Lahaina där träden... eller trädet växt ihop till en enhet. Jäkligt coolt. Men svårt fota:t så jag vet inte om det framgår?


Ett försök till...

L vägrar fortfarande att medverka på bild. Det kan bero på att jag alltid plockar upp kamerna när hon äter. Jag måste byta taktik!

På kvällen kom Foppa förbi och snackade lite skit medan vi strö-kollade på "Deal or No deal" den amerikanska versionen. Snacka om två olika program. Jänkarna är helt klart mera avslappnade när dom medverkar i TV och deltagarna är totlat uppspelta och dansar och skriker. I Sverige är vi mera reserverade (tråkiga) och ett eventuellt hurra kan uppfattas om någon vinner en miljon.

Stormen uteblev! Det blåste iofs upp till 30 m/s men väldigt lokalt. Så pass lokalt att det enda som gick sönder verkar ha varit en telefon stolpe någonstans i närheten av vårat hus för vi var av med nätet under hela dagen !! Snacka om kris! Jaja man slapp blogga ialla fall :-)

No comments:

Post a Comment