Saturday, March 5, 2011

Regn dag 2 på Maui

Nu har vi varit här två veckor och har ungefär tre veckor innan vi landar in good old Sweden igen.

Regn idag igen. Alltså i förrgår men om jag bara lyckas få in posten på rätt dag så är idag i förrgår... Get it?

Tokmulet och hällregn på våran sida. Ganska övertygade att det skulle vara lika på andra sidan kom vi fram till att lunch på Hula Bar&Grill i Kaanapali aldrig är fel och att årets första Lava Flow drink borde insupas.

Hitta fem fel på kortet...


På vägen stannade vi och tittade på valarna som vägrade breach:a d.v.s hoppa. Vi såg massor av ryggfenor och "sprouts" men barnen lesnande då action uteblev. Men det är ändå rätt mäktigt att sitta och titta ut över södra Maui och på både nära håll och långt avstånd se humpbacks.

Vidare till Kaanapali för lite window-shopping och lunch. Hittat minst 5 par grymt snygga shorts i det nya phantom material. Torkar på två minuter men kostar $150. Kommer nog att blir ett par vita att matcha den blå rushguarden.

Lunch menyn var två cheeseburgers till barnen och ribs och calamares till L&F. Burp.
Chineserna bredvid fick in våran mat och käkade glatt upp den trots att dom beställt något helt annat. Kanske trodde dom att det var brödet och olivoljan man får på Italienska restauranger. Greedy bastards.
Vi drog uppåt längst kusten för att leta gott kaffe och kanske något att smaska på för att hålla humöret uppe mitt i denna semester misär :-)

Vi drog hem, tog det lugnt och kom i säng tidigt. Redo för en ny heldag på Maui.

No comments:

Post a Comment